Simić: Nema umora

> 17:36

Veljko Simić je danas rekao da umor ne postoji u redovima crveno-belih i da Vladan Milojević može da računa na svakog igrača.

Legenda je dočekala traku

Zvezda će u nedelju dočekati Spartak, a zatim im predstoji revanš sa Spartakom iz Trnave u Slovačkoj, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Oni će imati nešto manje vremena od nas da se odmore pred susret, ali za našu ekipu mogu da tvrdim da se umor sigurno neće videti na terenu. Imamo priličan broj igrača, konstantno smo u rotaciji i dočekaćemo utakmicu sveži. Pokazujemo iz meča u meč da stručni štab može podjednako da računa na svakog igrača", rekao je Simić za sajt kluba.

Očekuje nas "evropski derbi".

"Siguran sam da će navijači uživati u zaista kvalitetnoj utakmici, sastaju se dve ekipe koje su trenutno u trećem kolu kvalifikacija za evropska takmičenja i smatram da to dosta govori o kvalitetu", kazao je Simić.

Ne želi da podceni Spartak iz Subotice.

"Ko god igra protiv Zvezde na Marakani, ima dodatni podstrek, svi hoće da se dokažu protiv najboljeg, posebno na našem terenu. Zato sam uveren da će igrači Spartaka takođe biti maksimalno motivisani, ali tu smo mi da još jednom dokažemo da je najteže odneti bodove sa Marakane", rekao je Simić.

Prija mu rad sa Vladanom Milojevićem. 

"Debitantski gol posle manje od dva minuta u igri, zaista mislim da nije moglo bolje od toga. Naravno da su utisci posle susreta s Voždovcem bili sjajni, ali to sam već odavno ostavio iza sebe, u Zvezdi nemamo vremena da se osvrćemo na prošlost. Razmišljam samo o sledećem susretu i o prilici da dokažem svoj kvalitet", rekao je Simić.

A o Spartaku iz Trnave.

"Ne dajemo obećanja, ali mogu da kažem da ćemo dati sve od sebe kako bismo pobedili. Svesni smo važnosti utakmice i spremni smo da se borimo do poslednje sekunde kako bismo ostvarili cilj i doneli radost navijačima", rekao je Simić.

JOŠ SPORTA:

UEFA ne odustaje - Zvezda kažnjena!

Sari zadovoljan!

Melo dobio nešto što nije hteo!

Zvezda počinje pripreme