Kovačević novi sportski direktor FSS-a

> 16:09

Fudbalski savez Srbije je dobio novog sportskog direktora. 

Savić zna kako da "časti" svoje momke

Nakon iznenadne smrti Gorana Bunjevčevića, u savezu je ostalo upražnjeno mesto sportskog direktora. Danas smo preneli, a sada i potvrđujemo informaciju da će na njegovom mesto doći bivši fudbaler Crvene zvezde i Olimpijakosa Darko Kovačević. 

Nekadađnji reprezentativac je posle završetka karijere 2009. godine u Olimpijakosu preuzeo mesto sportskog direktora koju je vršio od 2010. do 2013. godine. Zbog neslaganja sa gazdom Vangelisom Marinakisom, te 2013. je napustio Pirej. 

Tokom bogate igračke karijere Darko Kovačević je odigrao preko 500 takmičarskih mečea za zrenjaninski Proleter, Crvenu zvezdu, Šefild Venzdej, Real Sosijedad, Juventus, Lacio i Olimpijakos.

Najdublji trag ostavio je u Crvenoj zvezdi, Real Sosijedadu i Olimpijakosu. U dresu aktuelnog šampiona Srbije odigrao je 47 utakmica za dve sezone i postigao 37 golova.

Funkcija sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije ostala je upražnjena nakon tragične smrti Gorana Bunjevčevića koji je nakon izliva krvi na mozak preminuo 28. juna. 

JOŠ SPORTA:

Prvo Zvezda pa onda ostali

Šreder i Muskala u Oklahomi, Entoni blizu dresa Roketsa!

Grbić: Imamo malo vremena. Moramo da zategnemo

Evo ko su potencijalni rivali Partizanu, Spartaku i Radničkom?