Partizanov Zlatan: Od pohvala se ne živi!

> 16:38

Partizanova škola iznedrila je novog bisera - Zlatana Šehovića.

Krstičić: Na našem stadion Spartaks nema šta da traži

Još uvek maloletni levi bek Partizana je sinoć svojom igrom protiv Rudara ostavio bez teksta sve navijače Partizana. A o svojoj igri, tremi i reakcijama posle utakmice govorio je za klupski sajt

"Uh, prelep osećaj! Veoma sam srećan jer sam od prvog dana kada sam počeo da treniram fudbal maštao da istrčim na teren pred našim navijačima i debitujem za Partizan. Još nisam svestan svega... Mislim da ću tek danas popodne shvatiti da sam debitovao za voljeni klub i to u evropskom takmičenju.", 

On kaže da je imao tremu.

"Velika je odgovornost kada vidite prvo svoje ime na spisku putnika, pa sve do početka same utakmice. Verovao sam u sebe i pokušavao sam da tremu ostavim sa strane, da se koncentrišem i dam najbolje od sebe u svakom trenutku. Bio sam presrećan kada sam video svoje ime među startnih jedanaest. Hvala šefu Đukiću na ukazanom poverenju. Uživao sam u svakom minutu na terenu pred prepunim tribinama i našim navijačima koji su bili fenomenalni."

Šehović je juče bio jedan od najagilnijih igrača Partizana, a svoju dobru igru krunisao je asistencijom kod drugog gola. Zbog kompletne igre nadobijao se pohvala, ali on spušta euforiju.

"Sigurno da mi prijaju, a posebno što su navijači i svi oko nas prepoznali da dajem sve od sebe na treninzima i na terenu. Ali, na pohvalama se ne živi, već od sutra se okreće novi list i očekuje nas nova utakmica i novi izazovi. Hvala svima na podršci"

Partizan ima novog "zlatnog momka" - Zlatana Šehovića!

JOŠ SPORTA:

Euforija drma Hrvatsku!

Španac uzeo "Gomeljskog"

Dvojac Vest Hema se povredio na bizaran način - kao da su deca!

Počela je prodaja sezonskih propusnica