Đuka: Neka bude kao prošle godine!

> 20:25

Trener Partizana, Miroslav Đukić, se nada da će Partizan opet imati dobru sezonu u Evropi.

Jalova Zvezda

"Počinjemo evropsko putovanje u Nikšiću protiv Rudara, znamo da će biti težak meč, ali sigurno je da ćemo učiniti sve da prodjemo dalje. Imamo zaista velike ambicije u Evropi, imamo dobru ekipu i učinićemo sve da ovde napravimo dobar rezultat. Cilj je da, kao prošle godine, preko Crne Gore stignemo do Evrope. Prošle godine smo igrali protiv Budućnosti, napravili smo odličnu sezonu u Evropi i nadamo se da će i ove godine biti tako. Ovo je prelepo takmičenje, daje prestiž i afirmaciju igrača i sve ćemo učiniti da ponovimo uspeh."

Đukić kaže da nije dobio informacije o protivniku od Andrije Deliblašića.

"On je naš dragi prijatelj, došao je da nas poseti, sa drugih strana smo dobili informacije. Znamo da neće biti nimalo lako, promenili su trenera, očekuje nas težak meč. To je ekipa koja ima dobre tranzicije, defanzivnu čvrstinu i brzim kontranapadima će pokušati da nas ugrozi."

Naveo je da pritisak postoji, ali da je to normalna situacija, jer se u Partizanu uvek traži maksimum.

Moraš da budeš pripremljen na Partizan. Mi smo spremni, mislim da imamo kvalitet da ponovimo i poboljšamo rezultat od prošle godine. Ulazimo sa velikom željom i velikim ambicijama da napravimo ozbiljne stvari jer mislim da imamo ozbiljnu ekipu."

Nebojša Kosović kaže da je cilj Partizana ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.

"Prva prepreka je Rudar, nisam ih pratio ove sezone, ali znam par igrača. Želimo od samog starta da nametnemo naš stil igre, da zatvorimo sve prilaze ka golu i pratimo instrukcije trenera. Nadam se da ćemo ostvariti povoljan rezultat već u prvoj utakmici."

Utakmica između Rudara i Partizana igra se sutra u Nikšiću sa početkom od 20:15 časova.

JOŠ SPORTA:

Anderson se digao iz pepela i eliminisao Federera!

U Rudaru očekuju pozitivan rezultat

Barselona dovodi štopera!

Novak je klasa za Nišikorija!