Još jedna ''bomba'', Zvezda ima ''novog Luku Modrića''?

> 17:40

Posle dominacije na domaćoj sceni i svega što je ekipa Vladana Milojevića uradila prošle sezone u Ligi Evrope, sada se maltene iz svake izgovorene rečenice generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića oseća samouverenost, optmizam, nagoveštaj još boljih dana za nekadašnjeg evropskog i svetskog klupskog prvaka.

KRAJ SE NAZIRE

Snažno veruje i u kvalitet igrača koji su ovog leta došli na ''Marakanu'', Lorenca Ebisilija je posebno izdojio, ali to nije sve.

Terzić je među mladim Zvezdinim nadama prepoznao i jednog igrača od koga očekuje da uskoro postane ''novi Luka Modrić''.

U pitanju je mladi ofanzivni vezista Veljko Nikolić, koji će krajem avgusta napuniti 19 godina.

'Velja je biser, podseća na Luku Modrića. Prevazišao je treći rang, to nije sporno. Imali smo i zahtev iz OFK Bačke, sa garancijom da će da igra. Opredelili smo se za prvu varijantu. Ima nešto što ne može da se nauči, u prijemu tri rešenja i okretanje licem ka golu. Radiće na fizičkom ojačanju, potrebno mu je oko dva kilograma mišićne mase.'', odmah je Terzić napravio ovo poređenje u intervjuu za "Žurnal".

Podsetimo, Nikolić je prethodno u mlađim kategorijama bio član OFK Beograda, a pre nepune dve godine se preselio na ''Marakanu''.

Izvor: sportske.net

JOŠ SPORTA:

Đukić: Nadam se da smo naučili lekciju sa Mundijala

Partizan doveo plejmejkera!

Da li je Radnički zaslužio pun "Čair"?

Lukić ponovo u Seriji A