Stojković pred Spartaks: U našoj svlačionici vlada drugarstvo i raspoloženje!

> 11:17

Zvezda u sredu od 18 časova otvara novu sezonu utakmicom u Rigi. 

Ostojić za jači bedem

Srpski šampion počinje sezonu u okviru kvalifikacija za Ligu šampion. 

"Svi igrači se osećaju odlično, srećni smo što se vraćamo zvaničnim utakmicama. Imamo u ekipi nekoliko manjih problema sa povredama, ali siguran sam da ćemo izaći na teren u Rigi u najjačem sastavu. Maksimalno smo motivisani i spremni da se pokažemo u najboljem svetlu", rekao je Stojković. 

Fudbaleri Zvezde igraju u sredu od 18 časova u Rigi protiv Spartaksa iz Jurmale.

"Naš stručni štab fantastično analizira protivnike, imamo sastanke na kojima se upoznamo sa protivnikom do najsitnijih detalja i to nam mnogo znači. Znamo da je ekipa Spartaksa fizički dobro pripremljena, jer kod njih prvenstvo već traje, ali verujem u svoje saigrače, znam da smo kvalitetan kolektiv i da ćemo motivisano ući u utakmicu". 

Crvena zvezda ima 100% učinak na pripremama, 5/5. 

"To nam mnogo znači, posebno na psihološkom planu. Uvek je dobro kad se pobedjuje, dobre igre u pripremnom periodu daju dodatno samopouzdanje. Pokazali smo na delu koliko smo kvalitetno i predano radili i na Zlatiboru i u Austriji, tako da smo sada spremni za nove izazove". 

Zvezda je u letnjem prelaznom roku dovela osmoricu novih fudbalera. 

"Biće potrebno malo vremena da se svi potpuno uklope u naš sistem igre i da ispune sve ono što trener traži, ali za sada im odlično ide. Radi se o izuzetno kvalitetnim igračima koji su se zaista lepo uklopili. U našoj svlačionici uvek vladaju drugarstvo i dobro raspoloženje". 

JOŠ SPORTA:

EL: Budućnost kreće sa "manekenima"

Tavamba rekao zbogom!

Mladi "Orao" na skeneru Stare dame

Milojević odabrao 20 za Letoniju!