Ode Đorđe Jovanović...

> 11:53

Perspektivni napadač Partizana Đorđe Jovanović, koji ima tek 19 godina, blizu je prelaska u belgijski Briž. Postoje ponude i za Tavambu i Marka Jankovića.

Milijaš ostaje u Zvezdi

Možda su crno-beli mogli i više novca da izvuku za polaznika svoje škole, ali s obzirom da ulazi u završnu godinu ugovora i da praktično nije ni igrao, ovo je s finansijske strane još i dobar posao za Parni valjak. Drugi je padež to što smo svedoci kako neki drugi klubovi posluju i kolike se tu cifre vrte. Od pomenutog novca 650.000 će Partizan dobiti odmah, a preostalih 50.000 evra u narednoj tranši.

Piše se da Đorđe Jovanović odlazi u Briž, s tim da papiri još nisu potpisani i da će transfer biti ozvničen tek narednih dana.

Vrlo verovatni odlazak Đorđa Jovanovića uklapa se u poslovnu politiku Partizana - prodaj da bi (pre)živeo, ali ne i u javno proklamovanu filozofiju pokušaja zadržavanja igrača i stvaranja tima iz sopstvenog pogona, pogotovo u uslovima kada postoji finansijska stabilnost kluba o čemu je više puta govorio generalni direktor Miloš Vazura.

Partizan je ovog leta doveo dvojicu napadača - Rikarda Gomeša i Nemanju Nikolića - ali se najmanje očekivalo da mlađani Jovanović bude taj koji će otići.

Postoje ponude i za Leandre Tavambu i Marka Jankovića, koji su i zimus bili najbliži odlasku. I sada se interesuju za njih dvojicu i male su šanse da ostanu u Partizanu i sledeće sezone.

JOŠ SPORTA:

Svetsko prvenstvo može da počne!

Endesa: Brejk Baskonije u Madridu

Sa sahrane Janakopulosa pravo u arenu gde osvaja 40. trofej u karijeri

Srpski tango usred Argentine