Sale se zagreva za Mundijal?

> 11:33

U intervjuu za ''Kurir'', direktor reprezentacije Goran Bunjevčević otkrio je da bi na Svetsko prvenstvo sa ''Orlovima'' mogao i 40-godišnji kapiten Partizana Saša Ilić!

Preminuo fudbaler u Hrvatskoj!

Ali, ne kao jedan od 23 igrača koji će braniti boje Srbije na Mundijalu, već kao deo velike podrške koju bi ''Orlovi'' trebalo da imaju u Rusiji.

Uz Ilića, tu bi bili i mnogi drugi naši nekadašnji asovi.

''Ideja selektora Mladena Krstajića je da povedemo dvojicu-trojicu igrača u Rusiju, recimo Sašu Ilića, čije bi iskustvo značilo reprezentativcima.

Mnogo je još nepoznanica u realizaciji ove ideje, ali je naša velika želja da pored Dekija Stankovića, Marka Pantelića, Save Miloševića, Nenada Bjekovića, uz nas budu Vladimir Jugović, Siniša Mihajlović, Predrag Mijatović, Darko Kovačević...'',
 objašnjava Bunjevčević.

Ono što navijače takođe veoma zanima jeste da li su u planu selektora i pojedini maldi igrači koji do sada nisu bili deo ''A'' reprezentacije, ali koji su ove sezone skrenuli pažnju na sebe svojim odličnim igrama, poput Luke Jovića, Nikole Milenkovića...

Bunjevčević je potvrdio da je selektor već obavio razgovore i sa njima, ali naravno, nije otkrio da li su se našli na spisku.

Ipak, ako se to ne desi na Mundijalu, nove snage reprezentacije Srbije imaće novu priliku da se nametnu već na jesen, kada startuje i Liga nacija.

Kada je u pitanju mladi golman Benfike Mile Svilar, sa njim je razgovor obavio Zoran Filipović, a prema Bunjevčevićevim rečima, plan je da se sačeka kraj Svetskog prvenstva, a onda...

''Velika je želja Mileta i njegove porodice da brani za Srbiju, međutim, potrebna je da se prođe procedura kako bi on dobio status našeg reprezentativca. Očekujem da će sve biti kako treba'',poručio je Bunjevčević.

JOŠ SPORTA:

Kelti rutinski do 1:0

Engleska za Alegrija nije preveliki izazov!

Sari: Žao mi je što smo ovu sezonu izgubili u hotelu a ne na terenu!

Nole najslabije rangiran još od 2006. godine!