Voždovac želi da ulovi Partizan

> 11:30

U celosti vam prenosimo ceo izveštaj za medije od strane FK Voždovac.

Island već sada zna tim za Rusiju

На кров долази финалиста купа, специфичан ће бити амбијент, јер ће се утакмица одиграти без присуства публике. Ипак љубитељи фудбала и цела спортска јавност ће моћи да посматра меч на ТВ Арена. Меч је заказан за недељу 13.05.2018 у 19:00!

Очекивања пред меч су изнели Милош Веселиновић стратег Вождовца и капитен Милош Павловић.

“Партизан и Црвена звезда су нешто за шта посебна мотивација није посебно потребна. Једина жал која остаје је што ће ова прва утакмица да се одигра без публике. Без обзира на тај сегмент, бићемо јако мотивисани да се против најбољих одмеримо на најбољи начин.” – започео је Веселиновић.

Противник се пласирао у завршницу купа Србије: “Партизан је имао веома битну утакмицу, реванш полуфинала купа, те им овом приликом и честитам на пласману у финале.”

Гост и поред умора је ипак озбиљан ривал са јаким карактером:  “Партизан је екипа која прими “онакав” четврти гол у првој утакмици у купу са Чукаричким, затим екипа која је промашила пенал при резултату 0:0 у реваншу и након свега тога се издигне и у деведесетом минуту постигне гол, те пласира се у финале.  То само показује какав карактер имају и о каквој се екипи ради. Односно из каквих ситуација су се вратили и шта су успели да постигну. То говори о њиховом квалиетету. Партизан је увек Партизан.” – истиче Веселиновић.

Кормилар Вождовца пред собом има најјачи састав своје екипе: “Враћа нам се Миша Михајлов, али и сви остали играчи су здрави и спремни. Мислим да ћемо моћи да се супроставимо Партизану на најбољи могући начин и да покушамо да ову сезону приведемо на начин како смо играли. То је на један добар начин односно да играмо оно што смо играли, да покушамо остварити добар резултат. Такође и искористимо и ову прилику да афирмишемо млађе играче, али и прикажемо спортској јавности, јер ће утакмица бити у директном тв преносу.”

Милош Павловић зна како се играју утакмице са вечитим ривалима: “Увек интересантне утакмице, али на жалост пред празним трибинама и морам рећи да ми је јако криво. Свима би значило да присуствују таквој утакмици, како нама играчима, тако и навијачима, јер нас очекује веома интересантан меч, меч у којем ће гледаоци моћи да уживају. “

Капитен се слаже са шефом: “Што се тиче саме утакмице, Партизан је увек Партизан, без обзира на ситуацију код њих. Пласирали су се у финале купа и растерећени долазе на наш стадион. Мотивација никад не изостаје у таквим утакмицама и надам се да ћемо да пружимо максимум и покушати да изненадимо Партизан на нашем Стадиону. “

JOŠ SPORTA:

Teodosić: Počeo sam kao golman

Nadal: Naravno da sam razočaran

Bolden od sledeće sezone u FIli!

Murinjo pravi čistku zbog budžeta