Mančester Junajted želi Svetozara Markovića!

> 13:53

Skaut Mančester Junajteda, Budimir Vujačić, stupio je u kontakt sa upravom Partizana. Crveni đavoli su zainteresovani za Partizanovog vunderkinda Svetozara Markovića, piše dobro upućeni Manchester Erevening News. 

Englezi javljaju - Arsenal završava veliki posao!

Skaut Junajteda i nekadašnji prvotimac Partizana Budumir Vujačić već je kontaktirao Partizan i izrazio interesovanje za supertalentovanog defanzivca, koji je pre nekoliko dana proslavio 18. rođendan i kojeg već porede sa kapitenom Real Madrida Serhijom Ramosem.

Vredi podsetiti da je Vujačić već bio odgovoran za transfere Adema Ljajića i Zorana Tošića u Mančester od kojih su crno-beli zaradili 12.000.000 evra.

Ipak, Englezi se nadaju da bi Svetozar Marković na Teatru snova mogao da ima karijeru poput one koju su u dresu Crvenih đavola ostvarili Nemanja Vidić i Nemanja Matić.

Mančester junajted očigledno želi da nastavi niz angažovanja fudbalera kojima se predviđa blistava budućnost, pošto je kompletiran transfer supertalentovaog Poljaka Lukaša Bejgera.

Marković je ponikao u Radniku iz Bijeljine, a u Partizan je stigao 2011. godine. Inače, pre priključenja prvom timu Sveta Marković je bio kapiten kadetske reprezentacije Srbije. 

JOŠ SPORTA:  

Saopštenje vaterpolo kluba Partizan! 

FARE traži pokretanje postupka protiv Rusije 

Pre tačno 25 godina Boškov ga je poslao prvi put na teren u zvaničnom meču  

Krajinović odustao od Marakeša