Terzić: Dug prepolovljen, vraćamo klub na staze stare slave!

> 08:38

Fudbalski klub Crvena zvezda juče je pred utakmicu sa Napretkom iza južne tribine stadion "Rajko Mitić" svečano predstavila nove terene na kojima će stasati buduće generacije.

"Otvaramo dva nova terena sa veštačkom podlogom, dimenzija 105x68 metara, i treći 100x64 metara, sa prirodnom travom. Uradili smo reflektore sa luksažom od 250 luksa, po standardu UEFA i FIFA. Dve poptuno nove tribine, ova pokrivena ima 500 a ona prekoputa 600 sedišta. Na ovome se nećemo zaustaviti", poručio je na svečanosti generalni direktor Zvezdan Terzić.

Generalni direktor Zvezdan Terzić najavio je da će Crvena zvezda nastaviti da ulaže u infrastrukturu i poručio da je u planu izgradnja internata sa restoranom i teretanom, kao i velike sale za zimske uslove iza severne tribine, dok će uskoro početi i sređivanje zapadne tribine stadiona "Rajko Mitić".

"Čim rešimo imovinsko-pravne odnose, izgradićemo internat sa svlačionicama, medicinskim blokom, teretanom, restoranom... To je potrebno, jer Zvezda jeste velikan evropskog fudbala. Sledi nam velika rekonstrukcija zapadne tribine, iza severne biće sala za zimske uslove, 80 puta 40 metara. Polako, ali sigurno vraćamo klub na staze stare slave" - rekao je Zvezdan Terzić.

Kako bi se realizovao sportski plan na evropskoj sceni, važno je da bude novca za pojačanja, plate igrača i zaposlenih...

"Zvezda je imala 53 miliona evra duga, sada je prepolovljen. Redovno izmirujemo obaveze i živimo u skladu sa propisima FIFA i UEFA" - izjavio je Terzić.

Inače, Zvezda je juče remizirala sa Napretkom koji je do izjednačenja došao u 91. minutu. Više o utakmici pročitajte OVDE. 

JOŠ SPORTA: 

Milojević: Nešto ne štima! Kosanović: Izborili se! 

Andre Silva brži od pištaljke, Milan nastavio lov na Evropu 

Đoković izgubio od anonimnog Japanca 

Šampion nokautiran u Minesoti, Bjelica jedan od junaka trijumfa