Fudbalski klub Partizan potrudio se da svojim navijačima do tančina objasni kako funkcioniše novi sistem "češljeva" u Humskoj.

Važno obaveštenje - Evo kako će se od sada ulaziti na utakmice Partizana! (VIDEO)

> 18:16

Nedelju dana uoči prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope koji će ekipe Partizana i Viktorije iz Plzenja odigrati na stadionu u Humskoj, organizator je napravio svojevrsni tutorijal namenjen navijačima.

Šampion Srbije postavio je u zimskoj pauzi novi sistem "češljeva" na stadionu u Humskoj bez kojeg UEFA ne bi dozvolila Partizanu da utakmice eliminacione faze Lige Evrope igra na svom terenu.

O Leonardu pričaju u taborima večitih, a evo šta je sjajni Brazilac poručio na Instagramu!

Najmoderniji sistem kapija koštao je crno-bele više od 500.000 evra, a direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović danas je demonstrirao kako "češljevi" funkcionišu.

U prilogu se nalazi video koji traje pet minuta, a u kojem navijači mogu da pronađu sva neophodna uputstva kako narednog četvrtka ne bi imali problema prilikom ulaska na stadion.

Sistem funkcioniše vrlo jednostavno ukoliko pratite uputstva. Novi sistem ne dozvoljava bilo kakav vid ulaska "na foru", a važno je naglasiti da postoje izlazne kapije na kojima će se očitavati karta ukoliko želite da na kratko napustite stadion a da se potom vratite na tribine.

Utakmica Partizan - Viktorija Plzenj igra se u četvrtak, 15. februara sa početkom od 21.05.

JOŠ SPORTA: Bajern šesticom demolirao Paderborn i plasirao se u polufinale Kupa Nemačke!

Šta će biti sa Jokićem? Denver u problemu oko "seleri kepa"

Rikardinjo i Portugal sa osam komada ispratili Azerbejdžan!

Nove informacije iz Londona - Čelzi doneo odluku o otpuštanju Kontea!