Ivanović: "Da bi imao veliku karijeru, moraš da budeš u Partizanu"!

> 14:52

Fudbalski klub Partizan danas je zvanično predstavio drugo pojačanje ove zime, a reč je o najboljem igraču Super lige Srbije u prvom delu sezone.

"Hvala upravi i stručnom štabu Partizana što sam ovde, a hvala i Spartaku, mom bivšem klubu, i saigračima što su mi pomogli da dođem na ovaj nivo. Nadam se...ja znam da ću da ostavim trag u klubu. Svestan sam da bi imao veliku karijeru, moraš da budeš u ovom klubu. Volim izazove, volim pritisak, zato sam i došao i bolje igram u takvim uslovima", rekao je Ivanović prisutnim novinarima.

Dugo su trajali pregovori sa Spartakom, a igrača su tražili i klubovi iz inostranstva, ali je igrač hteo samo u Partizan.

"Dugo je trajalo, ali sada mogu mirno da spavam. Ovo je bila moja želja, nisam hteo nigde drugde da idem. Mnogo mi je bilo lakše kad sam završio", rekao je Ivanović.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev prezadovoljan je zbog dolaska Ivanovića, istakvši da je dugo želeo takvog igrača. Iliev je dodao da će biti uskoro još dolazaka, barem još tri.

On je najzaslužniji za dolazak u Partizan. Ljubav prema klubu je pokazao od početka. On je najsvetliji primer kako treba da razmišlja igrač kod nas. Nije jurio da ode iz zemlje po svaku cenu, već je znao da je jedini put velike karijere iz Partiana. On je budućnost kluba i naše reprezentacije".

"Ja verujem zadnji vezni, eventualno još jedan vezni i napadač verovatno", rekao je Iliev.