Vazura: "Bitno je i za Srbiju što je Stojković ostao"

> 14:24


Generalni direktor Partizana Miloš Vazura govorio je o aktuealnom prelaznom roku kao i o ostanku Vladimira Stojkovića u Humskoj.

„Stojković je prepoznao kako radimo, i u njegovom i u našem interesu bilo je da nastavimo zajedno. Vladimir je dobio znatno bolje uslove od onih koje je imao dosad, apsolutno ih je zaslužio, a sigurni smo da će nastaviti da brani kao i jesenas“ - rekao je Vazura.

Vazura je istakao da je vrlo važno što je Stojković ostao u Partizanu, jer je to od velikog značaja i za reprezentaciju Srbije.

„Nama je drago što smo pitanje golmana rešili na duži vremenski period. Obezbedili smo se. A ubeđen sam da će od ovog potpisa profitirati i reprezentacija Srbije. Iz prostog razloga što je u interesu državnog tima da u godini Mundijala, može da se osloni na golmana koji će sigurno da brani, što je preduslov dobrog učinka u Rusiji. Dakle, učinili smo dobru stvar i za našu zemlju“.

Tokom januarskog prelaznog roka Partizan je doveo Slobodana Uroševića iz Napretka i Đorđa Ivanovića iz Spartaka, a očekuje se potpis Ukrajinca Jurija Vakulka.
„Potpis Stojkovića je među najznačajnijim poslovima Partizana realizovanim ove zime. Ne i poslednji. Očekujem da bude još pojačanja. Spremni smo da čekamo Sašu Zdjelara i pokušaćemo da ga dovedemo, a što se tiče špica - imamo rešenje u slučaju da nas napusti Leandre Tavamba. Ne bih otkrivao o kome je reč, jer je prelazni rok živa stvar, pa postoji mogućnost da Kamerunac ostane“, zaključio je Miloš Vazura.