Stigao Hajdin - Zvezda promovisala i drugo pojačanje

> 14:50

Nekadašnji omladinac crveno-belih danas je zvanično promovisan kao drugo pojačanje u zimsko prelaznom roku.

On je proveo pet godina u omladinskoj školi crveno-belih, ali ga je put posle odveo na razne strane, da bi se starom klubu preporučio odličnom polusezonom u Spartaku.

"Kad sam bio mali bio mi je san da igram u Zvezdi. Sada dolazim u prvi tim, u ozbiljan posao. Prvi put sam na 'Marakanu' došao 2003. godine, kada su me majka i otac doveli i insistirali da probam na 'šljaci'. Toma Milićević je prepoznao moj talenat i pružio mi je šansu. Da nije njega bilo, sigurno ne bi bilo ovako kako jeste. Otišao sam na razne strane posle, trenirali su me razni treneri, ali danas sam se vratio tamo gde pripadam", rekao je Hajdin.

Zanimljivo je da je levom beku Spartaka samo šest meseci bilo potrebno na Superligaškoj sceni da zapadne za oko čelnicima Zvezde, ali kako on sam kaže spreman je da se nosi sa svim izazovima koji ga očekuju u crvenom-belom dresu.

"Siguran sam da sam spreman, spreman na rad i na disciplinu, da se posvetim maksimalno, kao i uvek. Radne navike mi nisu problem. Trudiću se maksimalno da ispunim očekivanja kluba i stručnog štaba. Konkurencija su mi Rodić i Anđelković. Anđelković je veoma iskusan igrač, imao je lepu karijeru, a Rodić je u odličnoj formi, sjajan igrač, pruža dobre partije. Ozbiljna je konkurencija, zdrava, trudiću se maksimalno da probam da zaigram", izjavio je Hajdin.

Zvezda će Spartaku iz Subotice platiti 200.000 evra kao i dodatnih 20 procenata od naredne prodaje mladog levog beka.