Lalatović sklapa kockice - Čuka vratila Rendulića

> 13:48

Nakon dve ipo godine iskusni štoper ponovo je zadužio opremu kluba sa Banovog brda. Zoran Rendulić napustio je Rad i vratio se u klub kojem je, kako on sam kaže, proveo možda i najlepših šest meseci u karijeri i klub koji ga je preporučio Crvenoj zvezdi.

“Bila je obostrana želja da se vratim u klub. Ovde sam bio kad smo osvojili Kup i nadam se da to možemo da ponovimo. Možda je do mene“, šali se na dobro raspoloženi Rendulić.
“Pričalo se o mom povratku još dok sam bio u Radu kad sam stigao iz Kazahstana. Na Banjici sam održao formu, a što se tiče Čukaričkog kad sam odlazio imao sam dogovor sa gazdom kluba da se vratim. Bila je obostrana želja, jer sam ovde proveo možda najlepših šest meseci“, dodaje 34-godišnji štoper.

Rendulić je istakao da poznaje neke igrače kao i šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića.

“Od stare ekipe tu su Petar Bojić i Đorđe Bašanović. Poznajem i šefa Lalatovića iako nisam nikad radio sa njim“, dodao je Rendulić.

Rendulić je zadužio dres sa brojem 77, kao i 2015. godine i kako kaže sedam mu je srećan broj još od kad je igrao u Javoru i postigao devet golova u sezoni. U Čukaričkom je 2015. godine odigrao 14 utakmica i bio strelac dva pogotka.