O ovom momku se dosta pisalo prošle godine, usledilo je zatišje, ali sada opet izbija u prvi plan.

Zvezda na zimu dovodi igrača za kojeg je Partizan bio spreman da plati milion evra!

> 10:51

U pitanju je Darko Jevtić, srpski ofanzivni fudbaler koji već nekoliko godina nastupa za poljski Leh.

U proleće prošle godine pominjao se i kao mogući član našeg nacionalnog tima, njegova želja nije bila sporna, ali sada već bivši selektor Slavoljub Muslin ipak nije smatrao da bi Jevtić imao mesta među ''Orlovima''.

Još jedan razlog što se o ovom 24-godišnjem momku često govorilo u srpskoj javnosti prošle godine, bilo je i interesovanje Partizana. Pojedini poljski mediji su spekulisali da su crno-beli bili spremni da na leto prošle godine izdvoje maksimalno milion evra za njega, ali ni te najave nisu bile realizovane.

U međuvremenu, on je otkrio da je veliki navijač Crvene zvezde, da mu je san da zaigra na Marakani, a prema poslednjim informacijama, taj san bi mogao i da mu se ostvari.

Naime, Crvena zvezda je pokazala interesovanje i za ovog igrača, uz podsećanje da Jevtić sa Poljacima ima ugovor na još dve i po godine, pa bi crveno-beli morali da ''odreše kesu'' ako zaista žele da ga angažuju.

Letos je trener Crvene zvezde Vladan Milojević vodio računa i o tom navijačkom aspektu, odlučio se za velike Zvezdaše, poput Vujadina Savića, Filipa Stojkovića, Nemanje Radonjića i svi oni su se pokazali kao pravi izbor.

Što se tiče Jevtića, kvalitet je već dokazao u Poljskoj, tokom leta je imao nešto dužu pauzu zbog povrede, ali se ove jeseni vratio u startnu postavu i već ponovo počeo da rešeta mreže.

A to što je veliki navijač Zvezde mu je samo dodati ''plus'' kod Vladana Milojevića.

Ipak, da sačekamo zimu, tada će se mnogo vše znati za koja će se pojačanja odlučiti crveno-beli. Generalni direktor Zvezdan Terzić je nedavno otkrio da treba očekivati četiri nova imena..

Još sporta:

Promene kvota: Mi mislimo jedno, naši igrači nešto sasvim drugo o Seriji C!

Poketino rešio da se pojača iz redova gradskog rivala!

Bejl oborio sve moguće rekorde - Povredio se i 24. put od kako je došao u Real!

Muta konačno prijatno iznenađen!

Dva i po miliona je malo - Partizan odbio prvu ponudu za Tavambu!