Posle 65 godina, čuveni klub se vratio u elitno društvo

Kraljeva Mačva u Superligi, Ivica poručuje: "Bez milosti prema Partizanu!"

> 11:28

Mačva ulazi u Superligu nakon što je čitavih 65 godina gledala na elitu iz pozicije drugoligaša, pa i člana nižih liga. San je ostvaren pod upravom predsednika Ivice Kralja, koji kaže da je vredelo čekati i da će se zajedno sa svojim igračima potruditi da uživanje potraje, dok se Šapčani spremaju da 2019. godine proslave 100 godina postojanja.

- Napravili smo selekciju kvalitetnih igrača, pri čemu smo se trudili da u grupu uđu momci dobrog karaktera, pozitivni ljudi sa kojima je bilo lako sarađivati. Oni su zajedno sa stručnim štabom odradili sve na terenu što je bilo potrebno da dođemo do cilja, a ja sam se sa saradnicima trudio da im obezbedim mir. To nije bilo lako, zahtevalo je mnogo odricanja, ali sada nam je uspeh još slađi i draži - priča Kralj.

Prema lošem navijačkom običaju, ulazak Mačve u ligu s Kraljem na čelu podstaknuće mnoge ostrašćene da pričaju kako će se s Partizanom razviti „bratski“ odnosi.

- Ne mogu da krijem ljubav prema Partizanu. Glupo bi bilo to kada cela Srbija zna koliko sam vremena tamo proveo i šta sam dobio igrajući za crno-bele, ali besmisleno je zbog toga očekivati da će Mačva imati popust prema njima. Niko ne može da zna s kakvim emocijama radim u ovom klubu i koliko bih voleo još dugo da ga vodim. U fudbalu nikad ne možeš da praviš dugoročne planove, ali znamo da se u klubove dolazilo na sezonu-dve, a neki su ostajali i dve-tri decenije.

Još sporta:

Sve je dogovoreno! Najbolji igrač Lacija prelazi u Juventus!

Novače, sad se pokaži! Vimbldon će će odlučiti dalju karijeru srpskog tenisera!

Inter ide po fudbalera PSŽ-a po svaku cenu!

Dva puta je uspeo, hoće li ga Rafa pobediti i po treći put?! (FOTO)