Stefan Čupić je prošle godine zauzeo mesto medju stativama OFK Beograda, uzeo dres sa brojem „jedan“ i sigurno čuvao gol Romantičara

STEFAN ČUPIĆ: Ova ekipa je spremna da ostvari cilj!

> 15:42

Na 5 od 15 utakmica nije primio gol, stigao je poziv i za mladu reprezentaciju, a podsetimo da je Stefan i član zlatne selekcije koja se okitila najsjajnijim odličjem na Evropskom prvenstvu u Litvaniji. Stefan Čupić je proglašen za najboljeg debitanta u godini iza nas.

“Ova nagrada je velika satisfakcija za moj rad u predhodnoj polusezoni. Jesen 2014-e godine je bila veoma uspešna i napravili smo lep rezultat, ali koji moramo da opravdamo u 2015-oj godini. Mislim da je ova ekipa kadar za takav cilj i da je spremna da ga ostvari.”

Postavljanje visokih ciljeva i njihovo ispunjavanje su samo motiv više za Stefana: “Moj cilj, kada je klub u pitanju je da udjemo u borbu za Evropu, a korak po korak, ako budem išao i uz dobre partije i dobre odbrane, nadam se i dresu sa državnim grbom” – Stefan je već imao pozive za nacionalnu selekciju, a mladu reprezentaciju očekuje evropsko prvenstvo u Češkoj.

Vreme praznika i čestitanja se nezaboravlja: “Puno sreće, zdravlja i veselja našim prijateljima, navijačima i da nam 2015-a godina bude bolja nego predhodna.”

Izvor: OFK Beograd