Crvena zvezda putuje na prvi deo priprema na rajsko ostrvo

Milojević sutra na Kipar vodi 32 fudbalera, među putnicima i tandem pojačanja

> 22:01

Fudbaleri Crvene zvezde otputovaće sutra na Kipar, gde će obaviti prvi deo priprema za nastavak sezone, a trener Vladan Milojević će povesti 32 igrača. Među putnicima biće i Muhamed El Fardu Ben i Stefan Hajdin, koji su u subotu potpisali ugovore sa klubom. Zajedno sa ekipom biće i omladinci Dejan Joveljić, braća Luka i Ivan Ilić, Veljko Nikolić i Strahinja Eraković.

Otputovaće još Damir Kahriman, Milan Borjan, Nemanja Supić, Aleksandar Stanković, Filip Stojković, Vujadin Savić, Uroš Račić, Dušan Andjelković, Milan Rodić, Srdjan Babić, Marko Gobeljić, Nenad Krstičić, Nemanja Milić, Slavoljub Srnić, Nenad Milijaš, Mičel Donald, Damjan Le Talek, Abraham Frimpong, Ričmond Boaći, Branko Jovičić, Gelor Kanga, Milan Pavkov, Luka Adžić, Nemanja Radonjić i Aleksandar Pešić. Akcenat će biti na fizičkoj spremi i napornije treninge i tokom perioda od nedelju dana na Kipru neće biti utakmica.

Zvezda će u gradu Pafos biti do 21. januara, kada će se vratiti u Beograd. Ekipa će u srpskoj prestonici potom boraviti do 26. januara, kada će otputovati u Antaliju na drugi deo priprema. Sezona će se nastaviti 13. februara kada će Crvena zvezda dočekati CSKA Moskvu u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.