Navijači fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine objavili saopštenje

Fanatikosi: Robi budi uspešan kao u Zvezdi 1991!

> 21:57

Navijači fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, okupljeni u grupu "fanatikosi", poželeli su novom selektoru Robertu Prosinečkom da bude podjednako uspešan kao u vreme kada je kao fudbaler Crvene zvezde postao prvak Evrope.

- Prateći izveštaje i intervjue, radi se o velikom stručnjaku i treneru, a da li je to tako, ostaje da se vidi. Onaj Robert kog se sećamo kao igrača definitivno spada u vrh svetskog fudbala, ali kao trener možda blizu zlatne sredine. Voleli bismo da nas demantuje i izbori plasman na EURO, ali nećemo ga sada dizati u zvezde da bismo ga sutra osudili. Prosinečki je jedan od najvećih igrača ikada sa ovih prostora i nadamo se da će sa BiH ostvariti uspeh poput onog koji je kao igrač imao sa Crvenom zvezdom - navodi se u saopštenju "fanatikosa" na Fejsbuk stranici.

Oni su još dodali i sledeće:

- Ne moraš nas kupovati pričom, učini to rezultatom, umorni smo od priča i obećanja, želimo rezultate, svesni smo kvaliteta reprezentacije i (ne)kvaliteta ljudi u Savezu, a tebi Roberte sretno, pa kako bude - bude!

Prosinečki, ujedno i bivši trener Crvene zvezde, pre dolaska na klupu BiH radio je kao selektor Azerbejdžana.