Inter spremio pojačanja na dve pozicije

Inter - na dva koraka od "Skudeta"?

> 11:41

Fudbalski klub Inter iz Milana sprema još dva pojačanja u zimskom prelaznom roku u nadi da će ga to približiti osvajanju “Skudeta”.

Inter ove sezone igra veoma dobro i nalaze se na drugom mestu Serije A iza Napolija. Trener Spaleti je konsolidovao ekipu, nakon godina tapkanja u mestu i promašenij investicija, Nerazuri su napokon našli recept za pobede iz kola u kolo.

Iako su u na leto potrošili manje novca nego njihova dva najveća rivala, Juventus i Milan, Inter je doveo prava pojačanja i napokon uklopio stara u sistem  koji donosi rezultate.

Piše se da su oni na zimu spremili ponude za još dva igrača. koji će im pomoći da titulu vrate ne Đuzepe Meacu.

Prva pozicija u timu koju Spaleti želi da očvrsne jeste mesto štopera. Miranda i Škrinjar igraju odlično ove sezone, ali i njima je potreban odmor kako bi održali kontinuitet igara.

Zbog toga Inter kreće u potragu za alternativom ovom dvojcu, a među igračima koji bi mogli da ih pojačaju nalaze se Mangala kojeg nudi Siti ali on ne uliva poverenje, sada se pojavila priča oko Benaluana iz Lestera koji poznaje italijanski šampionat i došao bi na pozajmiu do kraja sezone.

Treća opcija je Vermelen iz Barselone, ali on je sklon povredama. Videćemo za koga će se Spaleti odlučiti, sigurno je da će tražiti neko low-cost rešenje.

Inter takođe traga za pojačanjem u veznom redu i tu kao potencijalna akvizicija figurira Havijer Pastore. On je izgubio mesto u PSŽ, izjavio je bi se najradije vratio na Apenine i čini se da će lako doći do realizacije ovog transfera.

Još ranije se govorilo o Brazilcu Ramirešu, koji je u “bratskom” Đangsuu, čiji je vlasnik takođe Saning. Najverovatnije će i on doći u Inter na pozajmicu i dodatno pojačati konkurenciju.

Nerazuri imaju velike planove za nastavak sezone, videćemo da li će im se zimske želje ostvariti.

 

JOŠ SPORTA: 

Akinfejev konačno uspeo da odbrani svoju mrežu

Pet fantastičnih igrača za Murinjov napad na Ligu šampiona

Hamilton od Mercedesa dobio basnoslovan ugovor

Pet fantastičnih igrača za Murinjov napad na Ligu šampiona