Bufon se izvinio deci Italije za sinoćne suze

Italija u suzama, ali ponosna na najvećeg - Supermen još jednom pokazao koliko je veliki!

> 20:44

Slika jučerašnjeg dana bile su Bufonove suze. Nakon iznenađujućeg ispadanja Italije, Đanluiđi nije mogao da potisne svoje emocije, ali je smogao snage da da izjavu i pokaže još jedanput koliko je velik ostavljajući reprezentaciju iza sebe.

Još sinoć te slike obišle su svet, a danas kada je to postalo glavna tema, najveći golman današnjice stekao je utisak da su suze poslale pogrešnu poruku najmlađima.

On se zato danas javno izvinio deci Italije, uz obrazloženje da se pravi šampioni i sportisti nose sa svim tegobama i da je trebao da suzbije emocije, iako je njihovo ispoljavanje potpuno razumljivo i čovečno.

Potez koji je smestio Supermena među obične ljude još jednom potvrđuje njegovu veličinu i pokazuje zašto je Bufon zapravo idol malog čoveka.

On je izjavio da nije u redu da plače pred TV ekranima i decom koja maštaju da jednog dana postanu reprezentativci Italije.

Njegova karijera u reprezentaciji je završena juče, palica je u rukama mlađih igrača i na njima je da po uzoru na doskorašnjeg kapitena Italiju vrate na mesto koje joj dolikuje.

Još sporta:

Novak zadržao 12. mesto na ATP listi, ostali srpski teniseri nazadovali!

Muta pred duel sa Albom: "Slava mi je sutra, bilo bi lepo da pobedimo"!

U Laciju ljuti na Krstajića - Kako Kolarov može ranije da se vrati, a Sergej ne može?

Zvezda na zimu dovodi igrača za kojeg je Partizan bio spreman da plati milion evra!