Klub se ograđuje od skandaloznog ponašanja u Novom Pazaru!

> 16:43

Pazarci su reagovali saopštenjem i ogradili se od događaja koji se desio na utakmici protiv Vojvodine.

Premijerligaši protiv VAR-a

"Sportskom borbom i poštovanjem protivnika na terenu došli smo do borbe za titulu, a uz veliku podršku sportski orijentisane publike, koja je vodič do pobede. Naši planovi su dugoročni i isključivo vezani za sport, pa nećemo dozvoliti da umesto rezultata o nama govori šačica instruisanih i medijski zloupotrebljenih pojedinaca, u nameri da se zanemari i umanji značaj naše pobede nad Vojvodinom", naveli su Novopazarci. 

U saopštenju predsednika kluba Ervina Ćorovića ističe se da su sportski koraci Novog Pazara istorijski važni za čitavu Srbiju, a da je "pokušaj predstavnika medija da odbojku u tom gradu svedu na skandalozno zviždanje himni Srbije potvrda je da su prostakluk, manipulacija i predimenzioniranje činjenica roba koja, kratkoročno, ima svog kupca". 

"Dokazali smo da se odbojkaške lekcije mogu deliti van Beograda i Novog Sada, u srcu Novog Pazara. Centar smo odbojke, fer-pleja i domaćinskog odnosa, iako je ispad nekolicine zalutalih pojedinaca na poslednjoj utakmici glavna tema mnogih, nedobronamernih medija", ocenili su u pazarskom superligašu. 

"Apelujemo na poznavaoce i poštovaoce odbojke da ne podležu uticaju pojedinaca koji svoje frustracije prezentuju na pogrešnim mestima, zloupotrebljavaju sport, publiku i čitav grad te sve nas pretvaraju u lake medijske mete podležne kolektivnoj osudi", dodali su Pazarci. 

Četvrta utakmica finalne serije plej-ofa između Novog Pazara u Vojvodine, u kojoj Novosađani vode sa 2:1, na programu je u nedelju od 19.30 u dvorani Pendik. 

"Kao i mnogo puta do sada, dali smo sve od sebe da utakmica u Novom Pazaru protekne u najboljem redu", zaključili su u Odbojkaškom klubu Novi Pazar.

JOŠ SPORTA: 

Senzacija u Salcburgu, jedan Red Bul dobio krila, drugom su u Marseju skresana, Atletiko i Arsenal sačuvali kapital 

„Jedina greška Bufona je što nije prebio Olivera“ 

Nastasić propušta Svetsko prvenstvo

Salah piše istoriju Premijer lige