Memorijalni turnir u čast velikog hokejaša

Mladi hokejaši ovog vikenda na memorijalu "Mirko Holbus"

> 12:23

U subotu i nedelju 4. i 5. novembra, u ledenoj dvorani „Pionir“ u Beogradu, hokejaški klub Partizan organizuje treći međunarodni Memorijalni turnir Mirko Holbus, u znak sećanja na svog dugogodišnjeg igrača i predsednika kluba, koji je nastupao i za reprezentaciju Jugoslavije na Olimpijskim igrama u Insbruku 1964. i Svetskom šampionatu 1961. godine.

Na turniru će učestvovati oko 380 mališana uzrasta od 6 do 10 godina, a pored domaćih ekipa iz Beograda, Novog Sada i Subotice (NS Stars, Spartak, Crvena Zvezda, SRB Girls i Partizan), nastupiće i klubovi iz Mađarske (MAC i KMH), Hrvatske (Medvešćak i Mladost), BiH (Vukovi), Slovenije (Bled i Olimpija), Austrije (EHC Danube Islanders) i Slovačke (HŠ Be the Best). Biće odigrano ukupno 145 utakmica, a pored dešavanja na ledu, za decu je organizovano je i druženje.

Svečano otvaranje turnira je u subotu u 12.30 časova, a utakmice se igraju u subotu od 8 do 20, a u nedelju od 8 do 18 sati.

"Hokejaški klub Partizan poziva sve ljubitelje najbržeg kolektivnog sporta da tokom vikenda dođu u dvoranu Pionir i uživaju u ovom lepom događaju. Ulaz u ledenu dvoranu Pionir je slobodan", navodi se u saopštenju crno-belih.

JOŠ SPORTA: 

Luka Dončić - Klinac koji je oduševio košarkašku Evropu

Perez prelomio, Zidan odlazi, jedan od njih je njegov naslednik!

Proleće u Evropi ni za Zvezdu ni za Partizan sada ne zvuči nerealno!

Montela je već sada bivši, ko će ga naslediti na klupi Milana?