Osam profesionalnih borbi u petak u dvorani Pendik

Revija boksa u Novom Pazaru, a domaći ljubimac se bori za mladog prvaka sveta

> 17:58

Osim meča za titulu mladog IBF prvaka sveta u superpero kategoriji između Šerifa Gurdijeljca i Rumuna Aleksa Raca, na bokserskoj reviji 5. januara u Novom Pazaru biće održano još sedam profesionalnih borbi, saopštili su danas organizatori.

- Potrudili smo se da publici priuštimo osam kvalitetnih mečeva, u kojima će snage odmeriti borci iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Nemačke. Iako ima opasnog rivala, verujem u Gurdijeljca, od kojeg u dogledno vreme očekujem da se bori i za evropsku titulu - rekao je promoter i glavni organizator revije Almin Kuč.

U ostalim borbama sastaće se Marko Nikolić i Đorđe Marković, Dilan Prašović i Dražan Janjanin, Marsel Hasler i Miloš Janjanin, Ajla Lukač i Ksenija Medić, Novak Radulović i Srećko Janjić, Ersan Gurdijeljac i Nemanja Sabljov, te Damjan Grmuša i Slađan Dragišić.

- Tri vrste karata već su u prodaji. Ne sumnjam da će program biti odličan, zbog toga i ne čudi veliko interesovanje medija i ljubitelja boksa. Većina boraca u Novi Pazar stiže u sredu, a konferencija za novinare i merenje planirani su za četvrtak od 14 časova - najavio je Kuč.

Mečevi na profi revija zakazanoj za petak u dvorani Pendik počeće u 18 časova.

JOŠ SPORTA:

Partizan može da računa i na popust! Jedna od glavnih meta nadomak dolaska u Humsku!

Iako nisu uspeli prošlog leta - Mančester Junajted i Inter odlučili da posluju u januaru!

Heroj meča sa Kelnom se seli u Bundesligu!

Teo bacao magične pasove za pobedu Klipersa, Bogdan odličan u porazu Kingsa! (VIDEO)