Ivana Španović danas startuje u novoj sezoni!

> 10:14

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović otvoriće takmičarsku sezonu na današnjem mitingu u nemačkom Karlsrueu, navodi se u saopštenju za medije njenog tima

Rekorderka u skoku u dalj je najavljena kao najveća zvezda mitinga koji startuje od 18:40,a među ostalim takmičarima učestvovaće i olimpijska šampionka Tiana Bartoleta.

Španovićeva je najavila učešće na mitingu u Karlsrueu kao jedan od nekoliko pripremnih uoči Svetskog prvenstva koje 4. marta počinje u Birmingemu.

- Karlsrue, Dizeldorf, Beograd i Glazgov su takmičenja na kojima ću ulaziti polako u formu kako bi Svetsko prvenstvo, koje me očekuje početkom marta u Birmingemu, dočekala maksimalno spremna. Sa nestrpljenjem čekam da takmičarska sezona počne. Zdrava sam, motivisana i spremna za sve izazove u novoj sezoni - izjavila je Španovićeva.

Nakon mitinga u Karlsrueu, najbolju srpsku atletičarku očekuje učešće u Dizeldorfu u utorak, a pre Svetskog prvenstva predstviće se i domaćoj publici na Serbia openu u Beogradu 21. februara, dok će četri dana kasnije skakati u Glazgovu.