Brazil, Serija A

PROMENE KVOTA - Derbi Serije A, Sao Paulo-Internacional

> 14:58

U noći između utorka i srede, u 02:30 časova, igra se prva utakmica desetog kola brazilskog šampionata. Gledaćemo duel dve ekipe koje su prvi vrhu tabele, zauzimaju petu i šestu poziciju.

Sao Paulo ima 16 bodova, jedan više od večerašnjeg rivala koji sa 15 osvojenih bodova deli šesto mesto sa ekipom Sport Recife. Sao Paulo je dobio četiri utakmice i zabeležio četiri remiaj uz jedan poraz dok Internacional ima  remi manje uz poraz više. U dosadašnjih devet kola Sao Paulo je postigao 14 a primio 11 golova dok Internacional ima skor 10-6.

Sao Paulo na svom stadionu igra sjajno i ima tri pobede i remi protiv Atletika MG dok Internacional u gostima ima pobedu i remi uz dva poraza. Pobedu su ostvarili na poslednjem gosotvanju protiv ekipe Vitorija kada su slavili sa 3-2. Za sada je 26% kladioničara igralo na pobedu gostiju pa je ta kvota sa 4,08 pala na 3,45 dok je "kec" sa 1,95 porastao na 2,25. Vi analizirajte kompletnu planetwin365 ponudu, informišite se kako izgledaju drugi grafikoni u ponudi i te tada sastavite vaš tiket!