Prijateljska utakmica

Italija-Holandija, baš prijateljska utakmica

> 15:03

Teško je poverovati ali istina je, Italija i Holandija uoči starta svetskog prvenstva spremaju timove za naredne kvalifikacione cikluse, ni Italija ni Holandija nisu uspele da se izbore za vizu za Rusiju pa će prvenstvo u Rusiji gledati na televiziji.

Utakmica se igra u Torinu sa početkom u 20:45h a prema sadašnjem stanju kvota u favorita izrastaju gosti čiju pobedu je uplatilo čak 40% kladioničara. To je kvotu na pobedu Holanđana oborilo sa 4,67 na 3,11 dok je pobeda Italijana sa 1,78  skočila na 2,32. Kvota na remi se najmanje kolebala i trenutno nosi vrednosti od 3,15.

Holanđani su, iako nisu uspeli da se plasiraju u Rusiju,  neporaženi u deset od 12 poslednjih utakmica u kojima su ostvarili devet pobeda, remi i dva poraza. U susretima protiv Italije Holandija ima jako loš skor,  u osam utakmica odigranih  u ovom veku Holandija je pobedila samo jednom uz tri poraza i četiri trijumfa Italijana.

Pre odluke o današnjem tiketu posetite planetwin365 i saznajte koji su trendovi na tržištu kvota pa tek tada sastavite vaš dobitni tiket!