Valjadolid Osasuna

Promene kvota: Odlučujuće poslednje kolo Segunde, naši igrači nemaju dilemu

> 13:32

Strašan derbi za kraj Segunde! Valjadolid dočekuje Osasunu u meču koji će direktno odlučiti ko će u baraž za Primeru, a ko ostaje u Segundi. Oba tima imaju po 64 boda, koliko ima i pet Kadis, koji igra protiv Granade. U Baraž će ekipe do šestog mesta, tako da poslednje kolo odlučuje o svemu!

Početne planetwin365 kvote bile su na strani domaćina, ali relativno ujednačene: 2,30 na keca, 3,05 na dvojku i 3,15 na X. Ali, čak 94 odsto naših igrača odigralo je na varijabilnu kvotu Valjadolid i tako potpuno polarizovalo kvote. One su sada ovakve: 1,80 na keca, 4,06 na dvojku i 3,35 na X.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.