Brazil, Serija A

PROMENE KVOTA - Kvota na Fluminense u velikom porastu

> 15:07

Tokom noći između srede i četvrtka u Brazilu se igra sedam utakmica osmog kola. U 02:45h počinje utakmica Gremio RS-Fluminense.

Obe ekipe su odlično krenule u novu sezonu i trenutno drže mesta u samom vrhu tabele. Fluminense je na deobi drugog mesta sa samo bodom manje od lidera šampiona, ekipe Flamenga iz Rija koja ima 14 bodova nakon sedam kola. Fluminense je u svojih sedam utakmica ostvario četiri pobede i jedan remi, uz dva poraza. Ta dva poraza desila su se na gostovanjiam gde su od tri utakmice dve izgubili uz pobedu protiv Vitorie. Gremio ima bod manje od večerašnjeg rivala i trenutno je na petom mestu na tabeli a na svom stadionu je do sada neporažen u tri utakmice ali sa samo jednom pobedom uz dva remija.

Statistika opklada kaže da je do sada 79% kladioničara igralo na Gremio pa je odgovarajuća kvota sa 1,62 pala na 1,49. U istom periodu remi je sa 3,60 skočio na 3,90 a pobeda gostiju je sa visokih 5,70 skočila na skoro pa astronomskih 7,00. Vi sačekajte da se situacija iskristališe, upoznajte se i sa drugim planetwin365 grafikonima promene vrednosti kvota i tek tada kreirajte vaš danačnji tiket!