Verona Udineze

Promene kvota: Udineze mora da prekine seriju poraza, a naši igrači veruju u njega

> 11:22

Verona dočekuje Udineze u 37. kolu Serije A bez ikakvih motiva, dok gostima gori pod nogama. Udineze ima samo bod više od opasne zone, a u takvu situaciju je došao pošto nema pobedu u poslednjih 15 kola, u kojima je osvojio samo dva boda. Verona je već eliminisana i sprema se za Seriju B.

Početna kvota na Veronu bila je 5,35, na Udineze 1,63, a na X 3,85. Ali, 85 odsto naših igrača odigralo je na varijabilnu kvotu Udineze, što je dovelo do pomeranja kvota: one su sada ovakve: 7,90 na keca, 1,40 na dvojku i 4,55 na X.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.