SPAL Benevento

Promene kvota: Benevento je otpisan, ali skoro pola naših igrača veruje u njega

> 10:56

Benevento je bivši u Seriji A, pošto u svojoj prvoj sezoni nije uspeo da izbori opstanak, ali za SPAL zato ima nade. Takođe novajlija u ligi trenutno je van zone ispadanja, sa bodom više od Kjeva, tri kola pre kraja.

Pošto SPAL igra za sve, a igra i kod kuće, kvota na njega bila je 1,38, dok je na Benevento bila 9,45. Ali, čak 40 odsto naših korisnika odigralo je na varijabilnu kvotu Benevento, što je dovelo do pomeranja kvota. One su sada ovakve: 1,48 na keca, 6,45 na dvojku, dok se kvota na X nije menjala i iznosi 4,55.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.