VBA Liverpul

Promene kvota: Pada kvota na VBA, ali Liverpul je i dalje favorit

> 11:26

Liverpul se sprema za polufinale Lige šampiona, Vest Bromvič u nekoj ludoj teoriji i dalje može da opstane u ligi. "Crveni" su treći, "vrećice" poslednje na tabeli i apsolutno je jasno ko je favorit u ovom duelu.

Početna kvota na VBA bila je 7,65, na Liverpul 1,37, a na X 5,00. Ali, da li zbog dobre igre Vest Broma ili zato što se računa na kombinovani sastav Liverpula, 22 odsto naših korisnika odigralo je varijabilnu kvotu Vest Bromvič, to je dovelo do pomeranja odnosa. Kvota na keca pala je na 6,75, na dvojku je skočila na 1,50, a na X je pala na 4,25.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.