Italija

PROMENE KVOTA - Ako planirate Inter budite što brži

> 13:06

Kvota na Inter je u padu i polako ulazi u zonu da ne bude zanimljiva većini kladioničara. Ipak, očekuje se sigurna pobeda domaćeg tima pa većini sama kvota nije u prvom planu

Sa početnih 1,28 kvota na pobedu Intera protiv Kaljarija pala je ispod granice 1,20 pa ako mislite isto treba biti brz i odigrati tiket sa ovim parom pre nego se pad nastavi. Za sada je 78% kladioničara odabralo tu opcju uprkos tome što Inter tri kola ne zna za pobedu i polako pada na tabeli i sada je peti sa bodom manje od Rome i Lacija.

Preostalih 22% se odlučio da rizikuje i juri iznenađenje. A bila bi zaista skoro pa senzacija da Inter ponovo ispusti važne bodove u borbi za Ligu šampiona protiv ekipe koja je u donjem delu i koja je skoro pa prebrinula brigu oko opstanka. U tome je veliku ulogu odigrala pobeda protiv Udinezea u prošlom kolu u kojoj je Kaljari prekinuo niz od tri poraza i stekao bar pet bodova prednosti u odnosu na timove iz zone ispadanja.

Pre odluke o vašem tiketu pogledajte sve planetwin365 grafikone promene vrednosti kvota pa tek tada kreirajte vaš tiket!