Milan Napoli

Promene kvota: Potpuno poverenje naših igrača u Napoli

> 10:55

Napoli ima četiri boda zaostatka za prvoplasiranim Juventusom i danas mu protiv Milana ne igra ništa osim pobede ako želi da sačuva nadu da će osvojiti titulu. Milan je na šestom mestu, poslednjem koje vodi u Evropu, ali nema pobedu već tri meča i mora da prekine taj niz da bi odbio napade Fiorentine.

Početna kvota na Milan bila je 3,95, na Napoli 1,95, a na X 3,40. Ali, skoro tri četvrtine naših igrača nije imalo nikakvu dilemu, pošto je 73 odsto njih odigralo na varijabilnu kvotu Napoli. Kvote su sada ovakve: 4,35 na keca, 1,90 na dvojku, dok se kvota na X nije menjala.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? Planetwin365 vam daje mogućnost korisćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.