Atalanta Inter

Promene kvota: Naši igrači su potpuno sigurni u Inter

> 09:57

Inter je posle dve utakmice bez pobede pao na peto mesto i sada ima bod manje od Lacija i Rome, tako da mu je apsolutno neophodna pobeda protiv Atalante ako želi da sačuva nadu za Ligom šampiona. "Boginja" je u sličnoj situaciji, samo što ona juri Milan na šestom mestu, ua kojim zaostaje četiri boda.

Početne kvote za večerašnji duel u Bergamu bile su ovakve: 2,40 na domaćina, 2,98 na goste i 3,25 na X. Ali, naši korisnici uopšte nisu imali nikakvu dilemu, tako da je 81 odsto njih odigralo na varijabilnu kvotu Inter, što je promenilo odnos snaga. Sada je kvota na Atalantu 2,78, na Inter 2,68, a na X 3,15.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? Planetwin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.