Štutgart Lajpcig

Promene kvota: Poverenje naših igrača u Lajpcig

> 10:49

Lajpcig se u 26. kolu Bundeslige bori za mesta u Ligi šampiona, dok Štutgart još nije odustao od snova o Ligi Evropa. Timovi su u sasvim drugačijoj poziciji pred ovaj duel. Štutgart je vezao četiri pobede, pobegao daleko iz opasne zone i sada mu fali šest bodova da bi se dokopao šestog mesta, koje vodi u Evropu. Lajpcig je u prošlom kolu igrao 1:1 sa Borusijom Dortmund, a pre toga je izgubio od Kelna i Ajntrahta, tako da nema pobedu već tri utakmice.

Početne kvote bile su prilično ujednačene: 2,86 na Štutgart, 2,40 na Lajpcig i 3,40 na X. Ali, čak 76 odsto naših korisnika odigralo je na varijabilnu kvotu Lajpcig, što je promenilo kvote i sada se jasno vidi ko je favorit. Nove kvote su ovakve: 3,27 na keca, 2,26 na dvojku i 3,31 na X.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.