Malaga Barselona

Promene kvota: Deo naših igrača tipuje X na gostovanju Barselone "fenjerašu"

> 10:43

Barselona je u derbiju za titulu pobedila Atletiko Madrid i tako vratila osam bodova prednosti na vrhu tabele. Sada putuje u goste "fenjerašu" Malagi, koja nema prvenstvenu pobedu već 12 kola, od čega je 10 puta izgubila. Stvari ne mogu biti čistije, zar ne?

Početna planetwin365 kvota na Malagu bila je 10,10, na Barselonu 1,27, a na X 5,75. Ali, 17 odsto naših korisnika odigralo je na varijabilnu kvotu X, verovatno posle vesti da Mesi neće igrati, tako da je to dovelo do pomeranja odnosa za ovaj meč. Kec je skočio na 11,90, dvojka na 1,28, a X je pao na 5,40.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.