Serija B

PROMENE KVOTA - Palermo pobedom čuva mesto u samom vrhu Serije B

> 12:57

Palermo večeras (20:30h) dočekuje Fođu u utakmici koju mora da dobije kako bi održao priključak s vodećim tandemom u Seriji B.

U pitanju je poslednji susret 25. kola Serije B u kojoj ove godine gledamo zanimljivu brorbu za jedno od prva dva mesta koja direktno vode u elitu. Na prvom mestu je Empoli koji je pobedom na gostovanju Askoliju uspeo da sustigne do sada vodeći Frosinone koji je u ovom kolu pomalo neočekivano poražen od Barija i koji je tako izgubio tri boda prednosti u onosu na rivale. Palermo sada ima priliku da se pobedom nad Fođom izjednači sa ove dve ekipe po broju osvojenih bodova, Empoli i Frosinone imaju  po 46, pošto trenutno ima tri manje. Na taj način bi Palermo  popravio utisak nakon prošlonedeljnog poraza od Empolija od čak 0-4.

Kvota na pobedu palerma je stabilna i trenutno je na 1,67 što je mali skok u odnosu na početnu vrednost. Skok je posledica uplate kladioničara na pobedu Fođe, njih 18% se odlučilo na taj potez što je odgovarajuću kvotu oborilo sa 5,90 na 5,45. Remi se plaća po kvoti 3,60 i on je na istoj vrednosti kao i kada je susret postavljen u ponudu.

Posetite planetwin365 stranicu sa grafikonima promene vrednosti kvota, upoznajte se sa trendovima i kreirajte vaš dobitni tiket!