Njukasl Mančester junajted

Promene kvota: Ne misle svi da je Njukasl autsajder protiv Junajteda

> 11:53

Njukasl danas dočekuje Mančester junajted kao autsajder, mada ne misle svi naši igrači tako. "Svrake" nemaju pobedu već pet mečeva, vrte se oko opasne zone i ne deluju uvek sigurno. Junajted, sa druge strane, ima šest pobeda u poslednjih sedam mečeva, kao i daleko bolji i kvalitetniji sastav.

Jasno je onda zašto je prema početnim planetwin365 kvotama Junajted bio favorit. Kvota na njega bila je 1,52, na Njukasl 6,80, a na remi 3,90. A onda su počele da stižu uplate i odnosi da variraju. Kvota na domaćina pala je u jednom trenutku na 5,75. Brojčano gledano, 20 odsto naših korisnika odigralo je na varijabilnu kvotu Njukasl, što je dovelo do ovakvih promena: kvota na domaćina sada je 6,17, na goste 1,61, a na X je 3,75.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.