Bajern Minhen Šalke

Promene kvota: Apsolutno poverenje u Bajern

> 11:23

U Bundesligi je otvoreno sve osim prvog mesta. Bajern konstantno gazi i teško je zamisliti da će ponovo ostati bez titule, jer trenutno ima 15 bodova više od drugoplasiranog tima. Šalke se bori za Ligu šampiona, ali je u prošlom kolu neočekivano izgubio od Verdera i pao na peto mesto. Sada ima četiri boda manje od drugoplasiranog Lajpciga, ali i meč manje.

Prošlo je skoro devet godina od kada je Šalke pobedio Bajern u prvenstvu. Početne planetwin365 kvote su oslikavale odnos snaga: 1,30 na Bajern, 9,75 na Šalke i 5,60 na remi. Ali, naši igrači imali su još više poverenja u Bavarce, pošto je 77 odsto njih odigralo na varijabilnu kvotu Bajern. Kvote su sada ovakve: 1,22 na Bajern, 14,40 na Šalke i 6,20 na X.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.