Francuska

PROMENE KVOTA - Pobeda Olimpika na sve nižoj koti

> 01:50

Utakmicom između Sent Etjena i Olimpika nastavlja se francuski šampionat, Marsej pred imperativom pobede koja bi onima koji veruju u taj tim donela lepu isplatu. Ishod ćemo znati u petak uveče, kada se meč koji počinje u 20:45 časova privede kraju. 

Pobeda Olimpika je bila na kvoti 1,95 ali je obzirom na poverenje koje kladioničari imaju u ovu ekipu ona trenutno pala na vrednost 1,82. Za sada je čak 77% igrača uplatilo "dvojku"  a nema razloga da se taj trend ne nastavi pa svi oni koji tako nešto planiraju bolje da požure kako bi uhvatili što povoljniju kvotu. Treba spomenuti i visoku vrednost kvote na nerešeni ishod, ona je trenutno na 3,60 pa je to opcija za one sklone rizičnijem pristupu.

Olimpik je u dobroj formi, u poslednjih pet kola ima sve pobede sem remija protiv Monaka sa kojim vodi veliku borbu za drugo mesto na tabeli, iza za sada neprikosnovenog PSŽ-a. Verujemo da će i na ovom gostovanju pokazati snagu mada domaći tim ima sasvim solidan skor na svom terenu, pet pobeda, četiri remija i tri poraza uz gol razliku 17-18.

Pre konačne odluke obavezno pogledajte ostale planetwin365 gtafikone preomena vrednosti kvota, mogu vam dati korisne informacije o kretanju tržišta.