Italija

PROMENE KVOTA - U subotu veliki derbi, kako se kreću kvote

> 21:57

Ostalo je manje od tri dana do jednog od derbija italijanskog šampionata, vodeći Napoli ugostiće trećeplasirani Lacio.

Utakmica 24. kola Kalča igra se u subotu od 20:45 časova i mnogo je važna za oba rivala.  Domaćem timu zato što sa Juventusom vodi veliku borbu za titulu i ne sme da ispušta bodove ukoliko želi da ostane konkurentan moćnom timu iz Torina. Lacio sa druge strane  predvodi grupu od tri tima koja konkurišu za preostala dva mesta u Ligi šampiona tako da i Rimljani imaju mnogo razloga da probaju da dođu do novih bodova.

Od poslednjih pet međusobnih prvenstvenih susreta ova dva kluba  četiri su pripala Napoliju dok je jedan završen podelom bodova, dakle bez pobede Rimljana, pa je ako tako posmatramo subotnji derbi pobeda domaćeg sastava više nego logičan ishod iako trenutno ta kvota raste a preostale dve su u padu.

Za sada oko jedne petine kladioničara, tačnije 19%, veruje da Lacio može do pobede i oni su "dvojku" sa početnih 5,95 spustili na sadašnjih 5,42. Remi se trenutno plaća po kvoti 3,85 i ona je u blagom padu dok je očekivani ishod, pobeda Napolija, sa početnih 1,56 skočio na 1,65.

Do početka susreta pratite dalje promene, budite uz planetwin365 grafikone promena vrednosti kvota, spremni da reagujete u pravom trenutku!