Kipar, druga liga

PROMENE KVOTA - Aris se bori za opstanak, Pafos siguran

> 13:24

Fudbaleri Arisa iz Limasola moraju da pobede Pafos ukoliko žele da zadrže  mesto u drugoj kiparskoj ligi. Susret počinje u 16 časova, kasnije tokom dana na programu su još tri meča iz istog nadmetanja.

Aris je pobedom u prošlom kolu prekinuo niz poraza pobedivši najgoru ekipu u ligi a danas igra utakmicu protiv nezainteresovanog Pafosa, meč u kome je Arisu neophodna pobeda kako bi zadržao kakve takve šanse za opstanak u ligi. Poslednje dve ekipe na tabeli idu direktno u niži rang dok oni plasirani od  sedmog do dvanaestog mesta igraju doigravanje. Pafos je već ranije obezbedio takvu poziciju i sada igra krajnje opušteno što je dovelo do serije od pet uzastopnh poraza. Ako tako bude i i danas to će biti plaćeno po kvoti 1,95 a tu opciju je odigralo čak 95% kladioničara. preostalih pet posto igrali su ili remi po kvoti 3,20 ili na pobedu Pafosa po kvoti 3,39.

Pogledajte i druge planetwin365 grafikone promene vrednosti kvota, oni vam mogu pomoći da lakše donesete konačnu odluku o mečevima na tiketu i visini upalte. Srećno!