Alaves Sevilja

Promene kvota: Naši igrači veruju u Alaves

> 11:39

Alaves se bori za opstanak, a Sevilja klizi van mesta koja vode u Evropu. Alaves je najbolje rangirani tim u opasnoj zoni i eventualnom pobedom danas bi izašao iz nje. Sevilja je trenutno šesta i tu će ostati i ako izgubi danas, ali bi je pobeda popela na peto mesto.

Zanimljivo je da je Alaves jedini tim u Primeri koji nema remi, već u prvih 18 kola ima skor od pet pobeda i 13 poraza. Sevilja nema pobedu u poslednje četiri utakmice, u kojima ima skor od tri poraza i remija. Početne kvote bile su ovakve: 3,67 na Alaves, 2,05 na Sevilju i 3,45 na remi. Ali, 24 odsto naših korisnika odigralo je na varijabilnu kvotu Alaves i dovelo do pomeranja odnosa. Kec je sada pao na 3,19, dvojka se popela na 2,33, dok je remi pao na 3,25.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.