Benevento Sampdorija

Promene kvota: Benevento nije sasvim bez šansi protiv Sampdorije

> 12:22

Benevento je u prošlom kolu pobedio Kjevo i tako ostvario svoju prvu pobedu u Seriji A ikad. Debitant u najjačem rangu takmičenja u Italiji sada ima četiri boda, devet manje od pretposlednjeg tima i 11 manje od prve ekipe van opasne zone. Jasno je da će se Benevento ekspresno vratiti u Seriju B, ali će sigurno želeti da skupo proda kožu, kako danas protiv Sampdorije, tako i do kraja šampionata.

Početna kvota na Benevento bila je 3,97, na Sampdoriju 1,95, a na X 3,50. Ali, 14 odsto naših igrača veruje da Benevento može da iznenadi i odigralo je na varijabilnu kvotu Benevento, što je dovelo do pomeranja kvota. One su sada ovakve: 3,83 na keca, 2,00 na dvojku i 3,45 na X.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.