FA kup

PROMENE KVOTA - Liverpul i Everton, novo izdanje starog derbija

> 01:11

Ako mislite da će premijerligaške ekipe da odmaraju, varate se. U pauzi u prvenstvu igraju se kup utakmice a prava poslastica dolazi već u petak u 20:55 kada u Liverpulu počinje lokalni derbi, susret 1/32 FA kupa između Liverpula i Evertona.

Liverpul je domaćin ove utakmice čiji pobednik ide u sledeću fazu FA kupa a Everton priliku da izbori revanš na svom stadionu ima ako večeras uspe da remizira. U tom slučaju isplata će biti po kvoti 4,30 i tu opciju je odabralo 15% kladioničara. Ipak, smatramo da je Liverpul trenutno u mnogo boljoj formi i da treba probati sa njegovom pobedom iako je kvota prilično niska, samo 1,39. Za avanturiste tu je i opcija da će Everton slaviti, ona se trenutno plaća po kvoti 8,43.

U Engleskoj je uvek sve moguće a to je naročito izraženo kada su kup utakmice u pitanju. Zato ovo i jeste jedno od najzanimljivijih i najpopularnijih takmičenja ne samo u domovini nego i širom sveta. Do početka susreta pratite promene na tržištu i odigrajte vaš tiket u trentku najjače kvote, planetwin365 nudi najbolje kvote i najveći izbor igara!