Prijateljska utakmica

PROMENE KVOTA - Meksikanci mogu do pobede u Gdanjsku

> 12:26

Reprezentacija Poljske večeras od 20:45 časova u Gdanjsku dočekuje selekciju Meksika, kvote i kladioničari kažu da gosti nisu bez šanse za uspeh.

Ovaj reprezentativni termin i Poljaci i Meksikanci su iskoristili za prijateljske susrete koji će im pomoći da što spremnije uđu u godinu u kojoj je na programu Svetsko prvenstvo. Poljaci su se posle uspešnih kvalifikacija u kojima su osvojili prvo mesto u svojoj grupi i direktno se plasirali u Rusiju ovog vikenda zakazali dva meča sa selekcijama sa drugih kontinenata. Prvo su u petak ugostli Ugrugvaj a danas igraju protiv Meksika. Utakmica protiv Urugvaja je završena bez golova a videćemo kako će se okončati današnji duel.

Meksikanci su takođe u petak igrali prijateljski susret, ugostila ih je Belgija a meč je okončan rezultatom 3-3. Belgijanci su dva puta vodili da bi Meksiko na kraju preokrenou na 2-3 a konačni rezultat postavio je Lukaku, svojim drugim golom, u 70. minutu.

Do početka utakmice pratite promene na tržištu i odigrajte vaš tiket u trentku najjače kvote, planetwin365 grafikoni promena kvota, odlična alatka za iskusne kladioničare!

Još sporta:

Promene kvota: Mi mislimo jedno, naši igrači nešto sasvim drugo o Seriji C!

Poketino rešio da se pojača iz redova gradskog rivala!

Bejl oborio sve moguće rekorde - Povredio se i 24. put od kako je došao u Real!

Muta konačno prijatno iznenađen!

Dva i po miliona je malo - Partizan odbio prvu ponudu za Tavambu!