Klajd Stirling

Promene kvota: Šta to naši igrači znaju o škotskoj trećoj ligi?

> 09:24

Ovo, 12. kolo škotske Lige 2 nam donosi jedan vrlo zanimljiv duel, u kome osmoplasirani Klajd dočekuje lidera Stirling Albion, a ono što ovaj meč čini zanimljivim su kvote i način na koji naši korisnici igraju ovaj par.

Stirling je naime prvi na tabeli, sa osam pobeda, remijem i dva poraza, dok je Klajd osmi, sa samo dve pobede, tri remija i šest poraza. Da stvari budu još gore po njih, nemaju pobedu već šest utakmica. Početne kvote su, jasno, favorizovale goste. Kvota na Klajd bila je 3,60, a na Stirling 1,92. Ali, 35 odsto naših igrača odigralo je na varijabilnu kvotu Klajd i promenilo te odnose, koji su sada ovakvi: 2,72 na Klajd i 2,30 na Stirling.

Da li želite da budete u toku sa opkladama drugih klijenata i da imate informaciju da li se kvote menjaju u vašu korist? PlanetWin365 vam daje mogućnost korišćenja "Promene kvota", fantastičnog alata koji vam omogućava da ostanete u vrhu na tržištu i da povećate mogućnost vaših dobitaka. Potrebno je samo da otvorite nalog i da odigrate minimum 10 opklada mesečno kako biste imali pristup u realnom vremenu statistici koja se bavi menjanjem kvota i najčešće odigranim opkladama.

Još sporta:

Agasi siguran u srpskog asa: "Novak je rešio problem lakta jednom za svagda!"

Tajsonu zabranili ulazak u Čile!

As Čelsija odbio da igra za reprezentaciju Engleske!

Real ispustio Portugalca! "Đavoli" doveli "novog Ronalda"!